Hockeykungen.se
Nikebauer hockeyhjälm

Hockeyhjälmar, ishockeyhjälmar, hjälmar, hockeyhjälm

Här kan ni hitta hockeyhjälmar för ishockey. Ishockeyhjälmar är det viktigaste skyddet för hockeyspelare och det är därför viktigt att man väljer sin hjälm noggrant. En hockeyhjälm skall ha ett starkt skydd, vara lätt, sitta bra på huvudet och hålla huvudet i rätt temperatur. Det gör ju dessutom ingenting om hockeyhjälmen är snygg också.

»Tillbaka till huvudsidan

   
1. Nikebauer 8500 Hockeyhjälm
Nikebauer 8500 hockeyhjälm Nikebauer 8500 är en hockeyhjälm för hockeyproffs. Denna hockeyhjälm kan justeras på både längden och bredden utan att man behöver använda några verktyg. Innermaterialet i ishockeyhjälmen har skumkuddar i tre lager för bästa skydd. Skumkuddarna på hockeyhjälmens innersida är självformande. Ishockeyhjälmen har strategiskt placerade luftintag och cirkulationskanaler för att sänka temperaturen vid huvudet. Hockeyhjälmen överträffar säkerhetskraven och har ett skal i tre delar för bästa passform.
   
2. CCM Vector Hockeyhjälm
CCM Vector hockeyhjälm CCM Vector är en hockeyhjälm för hockeyproffs med ett ergonomiskt och aerodynamiskt skal. Hockeyhjälmen har EPP-liner för multipelt skydd vid tillslag mot huvudet. Innermaterialet består av värmeaktiverade skumkuddar med minne för optimal komfort. Denna hockeyhjälm kan justeras på både längden och bredden utan att man behöver använda några verktyg. Ishockeyhjälmen har omfattande ventilation för maximalt luftflöde.
   
3. Rbk 8K Hockeyhjälm
Rbk 8K hockeyhjälm Rbk 8K är en hockeyhjälm för hockeyproffs med lätt vikt då den delvis består av komposit. Hockeyhjälmen har EPP-liner för multipelt skydd vid tillslag mot huvudet. Innermaterialet består av värmeaktiverade skumkuddar för bästa passform. Denna hockeyhjälm kan justeras på både längden och bredden utan att man behöver använda några verktyg. Ishockeyhjälmen har omfattande ventilation för bra luftflöde.
   
4. Nikebauer 5500 Hockeyhjälm
Nikebauer 5500 hockeyhjälm Nikebauer 5500 är en hockeyhjälm för hockeyproffs. Denna hockeyhjälm kan justeras på både längden och bredden utan att man behöver använda några verktyg. Innermaterialet i ishockeyhjälmen är antibakteriellt och har skumkuddar i två lager för bra skydd. Hockeyhjälmen uppfyller säkerhetskraven och har ett skal i två delar för bra passform.
   
   
   
   
   
       
Copyright 2008 © Hockeykungen.se